Uusaasta rõõmud

Ja saabuski kauaoodatud pidupäev– uus aasta, seljataha jäi rõõmus imede ootamise ja kinkide saamise aeg.

Tahaks meenutada, kuidas kõik oli.

Alates 1. detsembrist algas koolis imeline seiklus – uusaastamuinasjutt.

Kogu detsembrikuu jooksul saime me jõuluvanalt erinevaid saadetisi – video ja kirju. Neis palus ta hävitada Baba Jaga nõiduse.

Esimesel nädalal meisterdasime me rippvanikuid, mis riputati igale poole üle kooli. Ilusad kaunistused tõstsid kohe kõigi tuju!

Teisel nädalal me tegime ilusaid uusaastakaarte. Traditsioonilise konkursi asemel viidi läbi kaartide näitus. Tehti nii palju silmapaistvaid ja ilusaid töid, et raske oli valida parimaid. Iga töö oli suurepärane!

Kolmas nädal oli pühendatud uusaastajutukestele, võlufotodele, uusaastapiparkookidele ja uusaastaülesannetele. Ja muidugi külastas meie kooli näärivana ja lumivalgeke. Nad tantsisid ja mängisid koos lastega, aga lõpuks täitis näärivana ka laste kõige pühama soovi: paljud tahtsid, et sajaks lund, ja samal hetkel ta ka hakkaski sadama! See oli nõiduslik ja eriline!

Näärivana kingikotti aitasid täita imelised inimesed. Need olid kooli hoolekogu esinaine Anna Fattakhova, heategevusliit Kureke MTÜ ja firma Kommiproff.

Kõik lapsed ei saanud isiklikult kohtuda näärivanaga ja temalt kinki vastu võtta, kes oli haige, kes karantiinis. Aga siingi ei saanud me hakkama heade inimeste abita. Tänud Jelena Komkovale ja Irina Jefimovale lastele rõõmu otse koju kätte viimise eest!

Südamest täname ka Tallinna Mustjõe Gümnaasiumi 1 A klassi õpilasi ja klassijuhatajat Ljubov Jurgenovskene! Soovime veelkord kõigile head uut aastat, tervist ja rõõmu!