Kontsert kooli sünnipäevaks

18. aprillil toimus aulas kontsert kooli sünnipäev auks. See aasta oli eriline – meid ootas ees kooli 35. juubel! Lapsed valmistusid ürituseks vastutustundega – õppisid luuletusi, aga mõnikord ka terveid rolle, harjutasid tantse ja muusikalisi etteasteid.

Sündmustiku aluseks on Antoine de Saint-Exupery filosoofiline jutustus „Väike prints“. Kõik klassid lähenesid loomeprotsessile õhinal, valmistasid joonistusi, mis said uue multifilmi aluseks, panid end proovile peakangelastena; sukeldusid muusikasse, mis kirjutati spetsiaalselt raamatu jaoks. Mõnel kontserdil osalejal võis seljas näha T-särki jutustuse tegelane Rebase joonistusega, mille oli teinud meie õpilane.

Miks just „Väike prints“? Selles teoses avanevad parimal moel laste ja täiskasvanute vahelised suhted, sõprade otsimine, elus oma tee ja koha otsimine, kus on elada hea, rõõmus ja rahulik. Me loodame, et niisuguse eriline koht meie lastele on kool, aga õpetajad ja kõik kooli töötajad olid ja jäävad armastavateks ja ustavateks sõpradeks meie õpilastele.

Õnnitleme pidupäeva puhul meid kõiki! Õnnitleme juubeli puhul!

Oma innukuse eest said õpilased GoodCrunchyFood’i poolt kingituseks erineva maitsega naturaalseid õunatipše. Tänud meie sõpradele!

31-site33-site